Betingelser

KJØPSBETINGELSER

Informasjon

Vi ber deg lese gjennom gjeldene kjøpsbetingelser før du handler hos Gode smaker AS I det du bekrefter et kjøp har du samtidig automatisk akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser. For å kunne handle med VISA eller MasterCard på gode-smaker.no må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg. Rettigheter og plikter som forbruker ved kjøp i Norge er lovregulert. For nærmere informasjon kan du følge disse linker forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet i følge norsk lov.

Betaling

Kortbetaling: Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Epay som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med Epay har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Betalingen er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Du blir bedt om å oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3-sifret kode som står til sist i signaturfeltet. Ved bestilling blir det utført en autorisasjon som sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning på det. Du vil få bekreftelse på mail så snart bestillingen er gjennomført. Dersom du ikke får ordrebekreftelse på mail så sjekk at mailadressen din er korrekt. Skulle du ha noen problemer så er det bare å ta kontakt .

Leveringsbetingelser

Gode smaker AS leverer til adresser i Norge og bruker Bring som transportør. Ordrer pakkes og sendes fortløpende. Varene sendes som brev eller servicepakke. Vanlig leveringstid vil variere fra 1-3 arbeidsdager.

Frakt

Fast fraktbeløp kr 99.- Fraktfritt ved kjøp over kr 1.000.- Fraktfritt ved henting i vår butikk. Frakt ved retur av varer betales av kjøper.

Angrerett / Angrefrist

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger Norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Dersom du velger å returnere en vare, må varen være ubrukt og i originalforpakning. Dersom forsegling på varen er brutt, vil du ikke kunne returnere varen. Du kan ikke angre kjøpet bare ved å la være å hente din ordre. Du må gi oss en tydelig beskjed om at du har angret ditt kjøp. Vi løser ikke ut returer som blir sendt til oss mot oppkrav. Hele beløpet vil bli tilbakebetalt innen 14 dager etter at varen er returnert til oss. Her er lenke til angrerettskjema. Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto.

Reklamasjon

Dersom det oppdages feil eller mangler ved varen har kunden full retur og bytterett innen 14 dager etter at varen er mottatt. Ved all retur ber vi deg sende en e-post til post@gode-smaker.no med en beskrivelse på hvorfor du ønsker å returnere varen, og du vil få oppgitt adresse hvor varene skal bli sendt til.

Garanti

Kjøpes en vare med Garanti gjelder reklamasjonsrett etter Norsk lov. Skader som er oppstått som følge av uhell, uforsiktig eller feil bruk, normal slitasje, eller servicearbeide utført av ufaglært personell er ikke reklamasjon. Ved Garanti-reklamasjoner må kjøpstidspunkt dokumenteres med vedlegg av kjøpskvittering /faktura.

Tilgjengelighet

Alle produkter blir oppdatert automatisk ved kjøp. Det hender likevel at vi kan være utsolgt for et produkt som ligger som tilgjengelig i nettbutikken. Dersom du ønsker eller savner andre produkter enn de som ligger inne i butikken, så ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet.

Levering

Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet i følge norsk lov. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen og undersøk at den stemmer med bestillingen. Hvis noe ikke stemmer, eller du ønsker å kansellere, ta kontakt med oss enten via epost eller telefon. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover den gitte tidsramme, blir du informert om når mulig levering kan skje.

Kontroller varene

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Hvis du oppdager at pakken din er skadet ved ankomst meld i fra om dette på postkontoret med en gang. Der får du da et skadeskjema som skal fylles ut. Ta senere kontakt med oss på epost.

Forbehold

Vi tar forbehold om at hendelser utenfor vår kontroll kan forhindre oss i å levere til avtalt tid og sted. Dersom en slik situasjon skulle oppstå vil vi så snart som mulig underrette kunden om dette. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt fra vårt lager selv om våre nettsider ikke opplyser om dette. Når det oppgis et tidspunkt for når en vare forventes å ankomme vårt lager er dette kun veiledende. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette.

Personopplysninger

Gode smaker AS er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysningene, som for eksempel navn, adresse, e-postadresse, blir ikke videreformidlet eller solgt til andre aktører.

Gode smaker AS

Telefon: 9593 9268 E-post: post@gode-smaker.no