Om-gode-smaker

Gode smaker AS

Butikken vår ble til på grunn av tap av jobb, forelskelse i Summerbird sjokoladen, og lange Skype samtaler mellom Danmark og Norge. På den tiden butikken var i planleggingsfasen bodde Jan i Danmark.

Den første idèen til butikken kom i en bi setning fra Jan til Astrid, hvor han sier: Kanskje jeg skal starte sjokoladebutikk med Summerbird i Norge? Svaret han fikk hadde han nok ikke forventet, for Astrid svarte: Ja, det kan du gjøre. Derfra og frem til i dag har ballen rullet raskt.

Mange mener nok at vi er litt gale som satser på en så smal handel som sjokolade, kaffe, te og andre delikatesse-produkter, ja vi synes kanskje vi er litt sprø selv også….

Det tok ikke mange dagene før vi fant ut at vi måtte ha et videre produkt-sortiment enn sjokolade. Så vi startet vår søken etter hva det skulle være. Vi fant ut at vi ville satse på delikatesse-produkter av forskjellig art; kaffe, te og andre ting som ville passe naturlig inn til dette.

Etter å ha fått tak i det gamle, håndlagede landhandel-inventaret (fra 1930) fra den gamle landhandelen til Frida på Åby, var stilen på inventaret bestemt. Dette inventar var godt kjent for Astrid, da hun har vokst opp på Åby og har handlet mye i den gamle butikken.